Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Legends

Browse Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Bert Blyleven

Test your baseball knowledge of Bert Blyleven.
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Bert Blyleven was born on April 6, 1951. Where was he born?

A. Warren, MI
B. Zeist, Netherlands
C. San Francisco, CA
D. Concord, MA

2) How many seasons did Bert Blyleven play in Major League Baseball (MLB)?

A. 11 seasons
B. 13 seasons
C. 15 seasons
D. 22 seasons

3) What team did Bert Blylevenx make his MLB debut on June 5, 1970 with?

A. San Diego Padres
B. Los Angeles Angles
C. Atlanta Braves
D. Minnesota Twins

4) How many times did Bert Blyleven win a Cy Young Award?

A. 0
B. 3
C. 4
D. 5

5) How many times did Bert Blyleven become a All-Star?

A. 1
B. 2
C. 8
D. 10

6) What is Bert Blyleven’s career statistics Win–Loss record?

A. 287–250
B. 403-266
C. 213–155
D. 305–203

7) What is Bert Blyleven’s career statistics Strikeouts?

A. 3,875
B. 3,084
C. 3,371
D. 3,701

8) What is Bert Blyleven’s career statistics Earned run average?

A. 3.31
B. 3.54
C. 3.16
D. 6.87

9) Bert Blyleven’s pitched a no-hitter on September 22, 1977. Who was it against?

A. California Angels
B. Montreal Expos
C. Boston Red Sox
D. Cleveland Indians

10) Bert Blyleven’s last MLB appearance on October 4, 1992. What was the team?

A. Montreal Expos
B. Atlanta Braves
C. Boston Red Sox
D. California Angels

More Baseball


Bert Blyleven
[
Answers]

1) B. 2) D. 3) D. 4) A. 5) B. 6) A. 7) D. 8) A. 9) A. 10) D.

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you