Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Legends

Browse Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Dave Bancroft

Test your baseball knowledge of Dave Bancroft.
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) David James Bancroft was an baseball shortstop and manager. Nicknamed "Beauty" for his penchant for calling good pitches "beauties", he played in Major League Baseball (MLB) from 1915 to 1930, for the Philadelphia Phillies, New York Giants, Boston Braves, and Brooklyn Robins. Where was Dave Bancroft born on April 20, 1891?

A. Yuma, Arizona
B. Bridgeport, West Virginia
C. Sioux City, Florida
D. Sioux City, Iowa

2) Dave Bancroft made his MLB debut on April 14, 1915. What was the team?

A. Philadelphia Athletics
B. Philadelphia Phillies
C. Boston Braves
D. Brooklyn Robins

3) When did Dave Bancroft have six hits in one nine inning game?

A. June 28, 1918
B. June 28, 1919
C. June 28, 1920
D. June 28, 1921

4) When did Dave Bancroft hit the cycle by hitting a single, a double, a triple, and a home run in the same game.

A. June 1, 1921
B. June 1, 1923
C. June 1, 1925
D. June 1, 1927

5) What was Dave Bancroft’s career batting average?

A. .279
B. .289
C. .299
D. .309

6) What was Dave Bancroft’s career hits

A. 1,204
B. 2,004
C. 2,299
D. 3,309

7) What was Dave Bancroft’s career runs batted in?

A. 291
B. 289
C. 591
D. 791

8) When did Dave Bancroft make his Last MLB appearance for the New York Giants?

A. May 1, 1930
B. May 11, 1930
C. May 21, 1930
D. May 31, 1930

9) When was Dave Bancroft inducted into the National Baseball Hall of Fame?

A. 1930
B. 1940
C. 1950
D. 1971

10) Dave Bancroft died on October 9, 1972 in a hospital in at the age of 81. Where was the hospital?

A. Yuma, Arizona
B. Bridgeport, West Virginia
C. Superior, Wisconsin
D. Sioux City, Iowa

More Baseball


Dave Bancroft
[
Answers]

1) D.  2) B.  3) C.  4) A.  5) A.  6) B.  7) C.  8) D.  9) D.  10) C.

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you