Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Legends

Browse Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Jake Beckley

Test your baseball knowledge of Jake Beckley.
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Where was Jacob “Jake” Peter Beckley born on August 4, 1867?

A. Hannibal, Missouri
B. Bridgeport, West Virginia
C. Dallas, Texas
D. Sioux City, Iowa

2) Jake Beckley made his MLB debut on June 20, 1888. What was the team?

A. Pittsburg Alleghenys
B. Philadelphia Phillies
C. Boston Braves
D. Brooklyn Robins

3) What was Jake Beckley career OPS (On-Base + Slugging)?

A. .597
B. .697
C. .797
D. .897

4) How many MLB games did Jake Beckley play at first base?

A. 2,376
B. 3,376
C. 4,376
D. 5,376


5) What was Jake Beckley career batting average?

A. .274
B. .289
C. .299
D. .309

6) What was Jake Beckley ' career hits

A. 1,204
B. 2,583
C. 2,930
D. 3,309

7) What was Jake Beckley ' career runs batted in?

A. 291
B. 289
C. 1,578
D. 1,636

8) When did Jake Beckley make his Last MLB appearance for the St. Louis Cardinals?

A. June 1, 1907
B. June 11, 1907
C. June 15, 1907
D. June 25, 1907

9) When was Jake Beckley inducted into the National Baseball Hall of Fame?

A. 1930
B. 1940
C. 1950
D. 1971

10) Jake Beckley died of a heart disease on June 25, 1918 (age 50). Where did he die?

A. Yuma, Arizona
B. Kansas City, Missouri
C. Superior, Wisconsin
D. Sioux City, Iowa

More Baseball


Jake Beckley
[
Answers]

1) A.  2) A.  3) C.  4) A.  5) D.  6) C.  7) C.  8) C.  9) D.  10) B.

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you