Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Legends

Browse Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Yogi Berra

Test your baseball knowledge of Yogi Berra.
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Where was Lawrence Peter (Yogi) Berra born on May 12, 1925?

A. St. Louis, Missouri
B. Bridgeport, West Virginia
C. Dallas, Texas
D. Sioux City, Iowa

2) Yogi Berra made his MLB debut on September 22, 1946. What was the team?

A. Pittsburg Alleghenys
B. Philadelphia Phillies
C. New York Yankees
D. Brooklyn Robins

3) What was Yogi Berra career OPS (On-Base + Slugging)?

A. .597
B. .697
C. .797
D. .830

4) How many times was Yogi Berra AL MVP?

A. 2
B. 3
C. 4
D. 5


5) What was Yogi Berra’s career batting average?

A. .274
B. .285
C. .299
D. .309

6) What was Yogi Berra's career home runs?

A. 358
B. 283
C. 230
D. 309

7) What was Yogi Berra ' career runs batted in?

A. 291
B. 289
C. 1,578
D. 1,430

8) When did Yogi Berra make his Last MLB appearance for the New York Mets?

A. June 1, 1907
B. June 11, 1917
C. June 15, 1947
D. May 9, 1965

9) When was Yogi Berra inducted into the National Baseball Hall of Fame?

A. 1930
B. 1940
C. 1950
D. 1972

10) As a player, coach, or manager, Berra appeared in how many World Series, winning 13 of them?

A. 15
B. 21
C. 25
D. 45

More Baseball


Yogi Berra
[Answers]

1) A.  2) C.  3) D.  4) B.  5) B.  6) A.  7) D.  8) D.  9) D.  10) B.

Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you
 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you