Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Players

Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Tom Glavine

Test your baseball knowledge of Tom Glavine
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Tom Glavine was born on March 25, 1966. Where was he born?

A. Warren, MI
B. Las Vegas, NV
C. San Francisco, CA
D. Concord, MA

2) How many seasons did Tom Glavine play in Major League Baseball (MLB)?

A. 11 seasons
B. 13 seasons
C. 15 seasons
D. 22 seasons

3) What team did Tom Glavine make his MLB debut on August 17, 1987 with?

A. San Diego Padres
B. Los Angeles Angles
C. Atlanta Braves
D. Arizona Diamondbacks

4) How many times did Tom Glavine win a Cy Young Award?

A. 2
B. 3
C. 4
D. 5

5) How many times did Tom Glavine become a All-Star?

A. 1
B. 3
C. 8
D. 10

6) What is Tom Glavine's career statistics Win–Loss record?

A. 303-166
B. 403-266
C. 213–155
D. 305–203

7) What is Tom Glavine’s career statistics Strikeouts?

A. 3,875
B. 3,084
C. 2,607
D. 6,875

8) What is Tom Glavine’s career statistics Earned run average?

A. 3.33
B. 3.54
C. 5.75
D. 6.87

9) What is Tom Glavine's career statistics Saves?

A. 0
B. 354
C. 575
D. 687

10) Tom Glavine's last MLB appearance on August 14, 2008. What was the team?

A. Montreal Expos
B. Atlanta Braves
C. Boston Red Sox
D. New York Mets

More Baseball Trivia


Tom Glavine
[Answers]

1) D. 2) D. 3) C. 4) A. 5) D. 6) D. 7) C. 8) B. 9) A. 10) B.

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you