Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Players

Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Rich “Goose” Gossage

Test your baseball knowledge of Rich “Goose” Gossage
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Rich “Goose” Gossage was born on July 5, 1951. Where was he born?

A. Warren, MI
B. Colorado Springs, CO
C. San Francisco, CA
D. Concord, MA

2) How many seasons did Gossage play in Major League Baseball (MLB)?

A. 11 seasons
B. 13 seasons
C. 15 seasons
D. 22 seasons

3) What team did Gossage make his MLB debut on April 16, 1972 with?

A. San Diego Padres
B. Los Angeles Angles
C. Atlanta Braves
D. Chicago White Sox

4) How many times did Rich "Goose" Gossage win a Cy Young Award?

A. 0
B. 3
C. 4
D. 5

5) How many times did Rich "Goose" Gossage become a All-Star?

A. 1
B. 2
C. 9
D. 10

6) What is Rich "Goose" Gossage’s career statistics Win–Loss record?

A. 287–250
B. 124–107
C. 213–155
D. 305–203

7) What is Rich "Goose" Gossage’s MLB career statistics Strikeouts?

A. 1,502
B. 3,084
C. 3,371
D. 3,701

8) What is Rich "Goose" Gossage’s MLB career statistics Earned run average?

A. 3.01
B. 3.54
C. 3.16
D. 6.87

9) What is Rich "Goose" Gossage’s MLB career statistics Saves?

A. 110
B. 210
C. 310
D. 410

10) Rich "Goose" Gossage’s last MLB appearance on August 8, 1994. What was the team?

A. Montreal Expos
B. Seattle Mariners
C. Boston Red Sox
D. California Angels


More Baseball Trivia


Rich “Goose” Gossage
[Answers]

1) B. 2) D. 3) D. 4) A. 5) C. 6) B. 7) A. 8) A. 9) C. 10) B.

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you