Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Legends

Browse Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Randy Johnson

Test your baseball knowledge of Randy Johnson
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Randall David "Randy" Johnson (born September 10, 1963), nicknamed "The Big Unit". Where was he born?

A. Walnut Creek, California
B. Cooperstown, New York
C. Smith, California
D. Smithtown, New York

2) What high school did Randy Johnson graduated from a high school in California, where he excelled as a multi-sport varsity athlete?

A. Livermore High School
B. Upper Moreland High School
C. West View High School
D. Lower Moreland High School

3) Johnson accepted a full athletic scholarship to what university, also playing 2 years of basketball?.

A. Arizona State University
B. University of Southern California
C. Baylor University
D. University of Houston

4) Johnson was drafted in the second round of the 1985 Major League Baseball Draft. What team drafted him?

A. Arizona Diamondbacks
B. Montreal Expos
C. Boston Red Sox
D. Philadelphia Phillies

5) Randy Johnson made his major league debut on September 15, 1988 against the Pittsburgh Pirates, earning a 9–4 victory with a five-inning outing in which he gave up two runs with five strikeouts. How many strikeouts did he have?

A. 0
B. 2
C. 5
D. 7

6) In a freak accident on March 24, 2001, during the 7th inning of a spring training game against the San Francisco Giants, Johnson threw a fastball that struck and killed a dove. The bird swooped across the infield just as Johnson was releasing the ball. After being struck by the pitch, the bird landed dead amid a "sea of feathers." The official call was "no pitch." Who did the Johnson play against?

A. Cleveland Indians
B. Chicago Cubs
C. San Francisco Giants
D. Pittsburgh Pirates

7) How many times did Randy Johnson win a Cy Young Award?

A. 1
B. 2
C. 3
D. 5

8) Pitched a perfect game for Arizona against Atlanta - oldest pitcher to do so in major-league history. What was the date?

A. May 18, 2001
B. May 18, 2002
C. May 18, 2003
D. May 18, 2004

9) What is Johnson’s career statistics Win–Loss record?

A. 303-166
B. 403-266
C. 503-314
D. 714-414

10) What is Johnson’s career statistics Strikeouts?

A. 3,875
B. 4,875
C. 5,875
D. 6,875

More Baseball


Randy Johnson
[Answers]

1) A. 2) A. 3) B. 4) B. 5) C. 6) C. 7) D. 8) D. 9) A. 10) B.

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you