Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Players

Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Pedro Martinez

Test your baseball knowledge of Pedro Martinez
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Pedro Jaime Martínez was born on October 25, 1971, in the Dominican Republic. Where was he born?

A. Manoguayabo
B. La Vega
C. San Francisco de Macorís
D. Duarte

2) How many seasons did Pedro Martinez play in Major League Baseball (MLB)?

A. 11 seasons
B. 13 seasons
C. 15 seasons
D. 18 seasons

3) What team did Pedro Martinez make his MLB debut on September 24, 1992 with?

A. San Diego Padres
B. Los Angeles Angles
C. Los Angeles Dodgers
D. Arizona Diamondbacks

4) How many times did Pedro Martinez win a Cy Young Award?

A. 1
B. 3
C. 4
D. 5

5) How many times did Pedro Martinez become a All-Star?

A. 1
B. 3
C. 4
D. 8

6) What is Pedro Martinez’s career statistics Win–Loss record?

A. 303-166
B. 403-266
C. 219–100
D. 714-414

7) What is Pedro Martinez’s career statistics Strikeouts?

A. 3,875
B. 3,154
C. 5,875
D. 6,875

8) What is Pedro Martinez’s career statistics Earned run average?

A. 2.93
B. 3.54
C. 5.75
D. 6.87

9) What years did Pedro Martinez’s pitch for the Boston Red Sox?

A. 1998 - 2004
B. 1994 - 1997
C. 1988 - 1991
D. 2005 - 2010

10) Pedro Martinez’s last MLB appearance on September 30, 2009. What was the team?

A. Montreal Expos
B. Philadelphia Phillies
C. Boston Red Sox
D. New York Mets

More Baseball Trivia


Pedro Martinez
[Answers]

1) A. 2) D. 3) C. 4) B. 5) D. 6) C. 7) B. 8) A. 9) A. 10) B.

 

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you