Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Players

Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

Greg Maddux

Test your baseball knowledge of Greg Maddux
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Greg Maddux was born on April 14, 1966. Where was he born?

A. Warren, MI
B. San Angelo, TX
C. San Francisco, CA
D. Concord, MA

2) How many seasons did Greg Maddux play in Major League Baseball (MLB)?

A. 11 seasons
B. 13 seasons
C. 15 seasons
D. 23 seasons

3) What team did Greg Maddux make his MLB debut on September 3, 1986 with?

A. San Diego Padres
B. Los Angeles Angles
C. Atlanta Braves
D. Chicago Cubs


4) How many times did Greg Maddux win a Cy Young Award?

A. 2
B. 3
C. 4
D. 5

5) How many times did Greg Maddux become a All-Star?

A. 1
B. 3
C. 8
D. 10

6) What is Greg Maddux’s career statistics Win–Loss record?

A. 355–227
B. 403-266
C. 213–155
D. 305–203

7) What is Greg Maddux’s career statistics Strikeouts?

A. 3,875
B. 3,084
C. 3,371
D. 6,875

8) What is Greg Maddux’s career statistics Earned run average?

A. 3.33
B. 3.54
C. 3.16
D. 6.87

9) What is Greg Maddux’s record for most Gold Gloves?

A. 18
B. 3
C. 5
D. 6

10) Greg Maddux’s last MLB appearance was on September 27, 2008.  What was the team?

A. Montreal Expos
B. Atlanta Braves
C. Boston Red Sox
D. Los Angeles Dodgers

 

More Baseball Trivia


Greg Maddux
[Answers]

1) B. 2) D. 3) D. 4) C. 5) C. 6) A. 7) C. 8) C. 9) A. 10) D.

 

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you