Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> Players

Trivia Quizzes
...Am I
American Civics
Baseball
Business
Classic Cartoons
Greatest Hits
Food and Drink
Holiday
Movie
Music
National Parks
Old West
Rock and Roll
Sports
Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names
US Geography
US History
US Military History
US States History Made Easy
Vehicles (Cars & Motorcycles)
Western Films
Western Stars
Westerns TV
What's My Place Name?
Where Are Famous People Buried?
Year In Music
Year In Westerns
 

John Smoltz

Test your baseball knowledge of John Smoltz
Get up to bat in this Alan's FANatical About Baseball Trivia Quiz.
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) John Andrew Smoltz was born on May 15, 1967.  Where was he born?

A. Warren, MI
B. Las Vegas, NV
C. San Francisco, CA
D. Plains, GA

2) How many seasons did John Smoltz play in Major League Baseball (MLB)?

A. 11 seasons
B. 13 seasons
C. 15 seasons
D. 21 seasons

3) What team did John Smoltz make his MLB debut on July 23, 1988 with?

A. San Diego Padres
B. Los Angeles Angles
C. Atlanta Braves
D. Arizona Diamondbacks

4) How many times did John Smoltz win a Cy Young Award?

A. 1
B. 3
C. 4
D. 5

5) How many times did John Smoltz become a All-Star?

A. 1
B. 3
C. 4
D. 8

6) What is John Smoltzís career statistics WinĖLoss record?

A. 303-166
B. 403-266
C. 213Ė155
D. 714-414

7) What is John Smoltzís career statistics Strikeouts?

A. 3,875
B. 3,084
C. 5,875
D. 6,875

8) What is John Smoltzís career statistics Earned run average?

A. 3.33
B. 3.54
C. 5.75
D. 6.87

9) What is John Smoltzís career statistics Saves?

A. 154
B. 354
C. 575
D. 687

10) John Smoltzís last MLB appearance on September 30, 2009. What was the team?

A. Montreal Expos
B. St. Louis Cardinals
C. Boston Red Sox
D. New York Mets

More Baseball Trivia


John Smoltz
[Answers]

1) A. 2) D. 3) C. 4) B. 5) D. 6) C. 7) B. 8) A. 9) A. 10) B.

 

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you